Preskoči do glavne vsebine

Fulltime Verkoopmedewerker

Zwolle, Provincie Overijssel - Razišči lokacijo Prodaja in komerciala Polni delovni čas

Opis delovnega mesta

WIE JE BENT

Verkoopmedewerker Keukens 34 uur

De juiste keuken verkopen is een heel proces: adviseren, ontwerpen en plannen. Lijkt het je gaaf om droomkeukens voor klanten te realiseren? Dan is dit je baan!

Naast dat je jezelf herkent in onze waarden, een passie hebt voor woninginrichting en staat te trappelen om jezelf en IKEA verder te ontwikkelen, voldoe je aan de volgende voorwaarden:

*Je hebt commerciële advieservaring opgedaan in de Retail en bent een echte verkoper.
*Je bent klantgericht: je hebt een open en vriendelijke uitstraling en je voelt goed aan hoe een klant benaderd wil worden;
*Je bent technisch ingesteld: je bent handig met computerprogramma’s en je hebt affiniteit met het lezen en maken van keukentekeningen en bent daarbij in staat dit te vertalen naar de wensen van de klant;
* Je hebt minstens MBO4 werk- en denkniveau
*Je bent flexibel inzetbaar, ook op avonden, weekenddagen en feestdagen
*Je bent op zoek naar een baan met doorgroei mogelijkheden waar je je voor langere tijd aan wilt verbinden (2 jaar)
*Je neemt graag de kartrekkers rol op je en pakt de uitdaging aan om samen met je collega's de commerciële doelen te behalen.

EEN DAG MET ONS IN JOUW LEVEN

Als verkoopmedewerker keukens adviseer je onze klanten op een deskundige en eerlijke manier en help je hen bij het realiseren van een droomkeuken.

Hoe je dag eruit zou kunnen zien: je start je werkdag met een kort overleg waarin de cijfers van de vorige dag en de bijzonderheden van deze dag worden doorgenomen. Tevens wordt gekeken hoe het staat met de geplande afspraken van die dag. Een afspraak duurt 2 uur, dus dat betekent dat je dit gesprek goed moet plannen. Als eerst sta jij op de afdeling, om de klanten die spontaan langskomen te helpen. De eerste klant loopt over de afdeling en je helpt hem met het uitzoeken en samenstellen van zijn nieuwe droom keuken. Met jouw kennis van het keukensysteem maak jij een tekening in het keukenplanprogramma die exact aansluit op de wensen van de klant. Daarnaast wordt je keer op keer uitgedaagd om de verwachtingen van de klant te overtreffen. Door de juiste vragen te stellen, help je de klant bij het maken van de juiste keuzes in stijl, indeling en budget. Na de lunch komt de klant met een geplande service binnen lopen en je begroet deze klantvriendelijk. Direct na deze klant heb je ook nog een remote planning, iemand die via videocall vanuit huis een keuken wil laten tekenen. Je laatste uurtje van de dag is aangebroken, terwijl jij opruimt in de keukenaccessoires shop help jij nog een laatste klant bij het uitzoeken van een kraan.

Bekijk de UPPVLOG van Kitty (medewerker sales) onderaan deze pagina!

ONS TEAM BINNEN IKEA

IKEA Zwolle is de nieuwste store binnen IKEA Nederland. IKEA Zwolle bestaat nu meer dan vijf jaar en heeft ondertussen ruim 250 collega's. Met alle collega's hebben we iedere dag als doel om onze klanten de beste winkelervaring te bieden

WAT VERDER BELANGRIJK IS

Als je in deze rol bij ons aan de slag gaat dan kan je o.a. het volgende van ons verwachten:

Wij zijn trots op onze informele, open werksfeer waarin jouw mening telt;

IKEA biedt jou een opleiding waarmee je alles leert over het ontwerpen en verkopen van IKEA-keukens;

Je ontvang interessante extra’s waaronder onregelmatigheidstoeslagen, een dertiende maand en personeelskorting.

Om te ontdekken wat de collega’s van IKEA drijft; klik op de link UPPDRAG bovenaan de pagina (naast het IKEA-logo).

Ben je enthousiast geworden en zie jij jezelf in deze rol? Fantastisch! Upload je CV en geef in jouw motivatiebrief (je motivatiebrief voeg je toe in het uploadveld onder “Deel wat meer” op de sollicitatiepagina) in ieder geval antwoord op de volgende 3 vragen:

-Kun je toelichten wat je aanspreekt in het verkopen van keukens?
-Kun je toelichten waarom jij een echt commercieel talent bent?
-Waarom past een baan waarbij je ook op avonden en in weekenden werkt goed bij je?

Een integriteitscontrole via het waarschuwingsregister van de Stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Wij kijken uit naar je sollicitatie!-