Preskoči do glavne vsebine

Bijbaan Verkoopmedewerker sales

Zwolle, Provincie Overijssel - Razišči lokacijo Prodaja in komerciala Skrajšan delovni čas

Opis delovnega mesta

WIE JE BENT

Bijbaan Verkoopmedewerker Markethall

Wat een glimlach al niet met een klant kan doen; jij weet er alles van! Je voelt je in je commerciële element als je klanten vakkundig helpt!

Naast dat je jezelf herkent in onze waarden, een passie hebt voor woninginrichting en staat te trappelen om jezelf en IKEA verder te ontwikkelen, voldoe je aan de volgende voorwaarden:

-Je hebt ervaring of affiniteit met een commerciële, horeca- en/of retail omgeving.
-Snel schakelen kun je als de beste, met altijd het belang van de klant voorop.
-Flexibel zijn is onderdeel van je DNA; je bent bereid en in staat om op avonden (vanaf 17.00 uur), weekenden, feestdagen en vakanties te werken. Woensdag beschikbaar is een pre.
-Actief op een klant afstappen om deze van het beste advies te voorzien, is een natuurlijke drive van je.
-Je bent een echte aanpakker, op de momenten dat je geen klanten adviseert ben je van het opruimen en netjes maken van de afdeling.

WAT JE DAGELIJKSE WERKZAAMHEDEN ZULLEN ZIJN

In deze bijbaan zorg je er samen met je collega’s voor dat je afdeling netjes en commercieel is en help je klanten om hun wensen op het gebied van woninginrichting waar te maken.

Je dag zou er zo uit kunnen zien: je start met het controleren van de voorraden; zijn alle vakken vol en kunnen de klanten de artikelen kopen? Daarna haal je de retouren op, die klanten hebben teruggebracht bij klantenservice en leg je deze terug in de winkel. Hoewel het erg druk is met het adviseren van de klanten, kan je ondertussen ook nog momenten vinden om jouw afdeling op te ruimen. Je wilt graag dat het voor je naar huis gaat er goed en netjes uitziet voor je collega's van de volgende dag. Na de pauze controleer je of alle producten een prijskaartje hebben en maak je de prijskaartjes die missen.

SAMEN ALS EEN TEAM

Wij zijn wereldleider op het gebied van woninginrichting en zijn trots op onze waarden en Zweedse cultuur. Samen werken we elke dag aan onze visie om een beter dagelijks bestaan voor zoveel mogelijk mensen te creëren. Bij IKEA Zwolle werken meer dan 300 enthousiaste collega’s die elke dag samen hard werken om onze klanten te verrassen en inspireren.

WAT VERDER BELANGRIJK IS

Als je in deze rol bij ons aan de slag gaat dan kan je o.a. het volgende van ons verwachten:

-Een informele en open werksfeer waar jouw ontwikkeling telt.
-Een goed uurloon wat flink op kan lopen door de toeslagen je ontvangt op avonden en weekenden. Daarnaast ontvang ook nog leuke extra's zoals een vaste dertiende maand en eventueel een bonus.
-Een rooster via de app vier weken van tevoren en de leukste collega’s.Om te ontdekken wat de collega’s van IKEA drijft; klik op de link UPPDRAG bovenaan de pagina (naast het IKEA logo).


Ben je enthousiast geworden en zie jij jezelf in deze rol? Fantastisch! Upload je CV en geef in jouw motivatiebrief (je motivatiebrief voeg je toe in het uploadveld onder “Deel wat meer” op de sollicitatiepagina) in ieder geval antwoord op de volgende 2 vragen:

*Ben je flexibel inzetbaar op de avonden en de weekenden?
*Wat spreekt jou aan in deze vacature bij Sales?


Een integriteitscontrole via het waarschuwingsregister van de Stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatie procedure.

Wij kijken uit naar je sollicitatie!