Preskoči do glavne vsebine

IKEA Food (HORECA) medewerker (33-38 uur)

Son, Provincie Noord-Brabant - Razišči lokacijo Food & Restaurant Polni delovni čas

Opis delovnega mesta

WIE JE BENT

Als medewerker bij IKEA Food kan jij je passie voor het bereiden en presenteren van onweerstaanbare gerechten helemaal kwijt. Afwisselend werk, teamwork, snelheid en een glimlach voor elke klant: ben jij onze nieuwe medewerker?

Naast dat je jezelf herkent in onze waarden, een passie hebt voor woninginrichting en staat te trappelen om jezelf en IKEA verder te ontwikkelen, voldoe je aan de volgende voorwaarden:
Je bent een echte aanpakker en een kartrekker met een positieve instelling.
Je hebt een passie voor de HORECA, ervaring is niet nodig maar wel een pré.
Doordat je graag de voorbeeldfunctie pakt, werk je juist in het heetst van de strijd goed samen met de rest van je team.
Presteren onder tijdsdruk en beslissingen nemen, ben je niet bang voor.
Gastvrijheid zie jij als commercialiteit en jouw instelling zorg je dat elke gast met een zeer tevreden gevoel naar huis gaat.
Je bent flexibel inzetbaar, je werktijden variëren van 7 tot 22 uur, ook in het weekend.

WAT JE DAGELIJKSE WERKZAAMHEDEN ZULLEN ZIJN

Als medewerker bij IKEA Food benader je onze gasten vriendelijk en in een gastvrije omgeving waar zij graag terugkomen.

Je dag zou er zo kunnen uitzien: Je begint om vandaag om 12 uur en start deze dag met het verkopen van ijsjes, koffie, hotdogs etc bij de uitgang. Hier ben je nauw in contact met de klanten en ben je ervan bewust dat jij de laatste persoon bent die de klant vandaag bij IKEA ziet. Je zorgt er extra goed voor dat zij met een fijn gevoel naar huis gaan. Na de koffiepauze ben je ingedeeld in het restaurant boven en zorg je dat het er netjes, opgeruimd en schoon blijft zodat dat de gasten de best mogelijke IKEA Food beleving hebben. In de avond wordt het erg druk aan het buffet en help je snel met het uitserveren van de gerechten aan de gasten, zodat ze niet te lang hoeven te wachten. Zodra de laatste gast geholpen is, is het tijd voor het schoonmaken van het restaurant. Dit is een erg belangrijk onderdeel en het is gezellig om dit gezamenlijk op te pakken. Je weet dat hygiëne erg belangrijk is in de HORECA en pakt hierin graag je verantwoordelijkheid.

Bekijk de UPPVLOG van Mariska (IKEA FOOD Manager) onderaan deze pagina voor een volledig beeld van de afdeling!

ONS TEAM BINNEN IKEA

Wij zijn wereldleider op het gebied van woninginrichting en zijn trots op onze waarden en Zweedse cultuur. Samen werken we elke dag aan onze visie om een beter dagelijks bestaan voor zoveel mogelijk mensen te creëren. Dit doen we door een uniek assortiment woninginrichtingsproducten aan te bieden die voor veel mensen betaalbaar zijn.

IKEA Eindhoven is een van de grootste IKEA winkels van Nederland. Bij IKEA Eindhoven komen dagelijks gemiddeld 6.000 bezoekers. Samen met ruim 500 collega’s hebben we iedere dag weer als doel om onze klanten de beste winkelervaring te bieden.

WAT VERDER BELANGRIJK IS

'- We bieden door onze toeslagen op bepaalde uren gedurende de hele week een heel aantrekkelijk salaris.
Als je 21 jaar of ouder bent, is je bruto uurloon €10,91. Echter verdien je op de ochtenden, tussen 5 en 7 uur en in de avonden na 19 uur €16,36. Op de zaterdagavond na 19 uur en de gehele zondag verdien je zelfs €21,82.
- 8% vakantiegeld in mei
- Een 13e maand in december
- 15% personeelskorting (na doorlopen van proeftijd) bij alle IKEA-winkels in Nederland
- Een rooster via de app 4 weken van tevoren
- Volledige vergoeding voor reizen met het OV tijdens het woon-werk verkeer
- Een leuke, uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid
- Veel doorgroeimogelijkheden
- Een gezellig team met leuke collega’s
- Een informele en open werksfeer waar jouw ontwikkeling telt!

Om te ontdekken wat de collega’s van IKEA drijft; klik op de link UPPDRAG bovenaan de pagina (naast het IKEA-logo).

Ben je enthousiast geworden en zie jij jezelf in deze rol? Fantastisch! Upload je CV en geef in jouw motivatiebrief (je motivatiebrief voeg je toe in het uploadveld onder “Deel wat meer” op de sollicitatiepagina) in ieder geval antwoord op de volgende 2 vragen:
Waarom verwacht je dat IKEA en jij een goede match zullen zijn?
Wat spreekt jou aan in deze vacature bij IKEA Food?

Wij zijn zorgvuldig in het sollicitatieproces omdat we collega's zoeken voor lange termijn. Daarom is ons streven om binnen 10 dagen na je sollicitatie het proces te hebben afgerond.

Een integriteitcontrole via het waarschuwingsregister van de Stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Wij kijken uit naar je sollicitatie!