Preskoči do glavne vsebine

HORECA medewerker bijbaan of parttime, IKEA Food (12-24 uur)

Son, Provincie Noord-Brabant - Razišči lokacijo Food & Restaurant Skrajšan delovni čas

Opis delovnega mesta

WIE JE BENT

Op zoek naar een leuke bijbaan of parttimebaan in de HORECA? Word jij enthousiast van afwisselend werk, teamwork, snelheid en een glimlach voor elke klant? Bij IKEA Eindhoven zijn wij op zoek naar nieuwe collega's die tussen 12 en 24 uur per week willen gaan werken!

Naast dat je jezelf herkent in onze waarden, een passie hebt voor FOOD en staat te trappelen om jezelf en IKEA verder te ontwikkelen, voldoe je aan de volgende voorwaarden:
-Je bent een echte teamspeler en gastvrijheid zit in je DNA
-Je bent een echte aanpakker en vindt het prettig om in een hectische omgeving te werken
-Je hebt een passie voor FOOD
-Je bent op zoek naar een baan voor lange tijd
-Je hebt een MBO werk- en denkniveau
-Je bent flexibel; je werkt als parttimer naast overdag ook op de avonden en op zaterdagen en zondagen. Heb je een bijbaan voor 12 of 16 uur, dan werk je alleen in de avonden en het weekend.

Je ontvangt 4 weken van tevoren je rooster en kan 1 van maandag tot en met donderdag vaste dag aangeven dat je nooit wordt ingepland. Je uren kunnen over maximaal 4 dagen verdeeld worden.

WAT JE DAGELIJKSE WERKZAAMHEDEN ZULLEN ZIJN

Door onze klanten vriendelijk en snel te helpen, zorgvuldig het eten te bereiden en de werk- en eetomgeving schoon te houden, zorg jij voor een geweldige gastbeleving. Zo maak je van een IKEA bezoek een echt uitje voor onze klanten. Je verkoopt bijvoorbeeld hotdogs en ijsjes bij de Bistro, je rekent de maaltijden af bij de kassa in het restaurant, neemt de bestelling op van de gast en overhandigd de maaltijd of vult de voorraden aan in de Swedish Food Market.

ONS TEAM BINNEN IKEA

Wij zijn wereldleider op het gebied van woninginrichting en zijn trots op onze waarden en Zweedse cultuur. Samen werken we elke dag aan onze visie om een beter dagelijks bestaan voor zoveel mogelijk mensen te creëren. Dit doen we door een uniek assortiment woninginrichtingsproducten aan te bieden die voor veel mensen betaalbaar zijn.

IKEA Eindhoven is een van de grootste IKEA winkels van Nederland. Bij IKEA Eindhoven komen dagelijks gemiddeld 6.000 bezoekers. Samen met ruim 500 collega’s hebben we iedere dag weer als doel om onze klanten de beste winkelervaring te bieden.

WAT VERDER BELANGRIJK IS

Als je in deze rol bij ons aan de slag gaat dan kan je o.a. het volgende van ons verwachten:
- We bieden door onze toeslagen op bepaalde uren gedurende de hele week een heel aantrekkelijk salaris.
Als je 21 jaar of ouder bent, verdien je op de ochtenden, tussen 5 en 7 uur €16.33, dit verdien je ook op de doordeweekse avonden na 19 uur. Van 7 tot 19 uur verdien je €10.89 en op de zaterdagavond na 19 uur en de gehele zondag verdien je zelfs €21.78. (Deze bedragen zijn bruto per uur)
- 8% vakantiegeld in mei
- Een 13e maand in december
- 15% personeelskorting (na doorlopen van proeftijd) bij alle IKEA-winkels in Nederland
- Een rooster via de app 4 weken van tevoren
- Volledige vergoeding voor reizen met het OV tijdens het woon-werk verkeer
- Een leuke, uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid
- Veel doorgroeimogelijkheden
- Een gezellig team met leuke collega’s
- Een informele en open werksfeer waar jouw ontwikkeling telt!

Om te ontdekken wat de collega’s van IKEA drijft; klik op de link UPPDRAG bovenaan de pagina (naast het IKEA-logo).

Ben je enthousiast geworden en zie jij jezelf in deze rol? Fantastisch! Upload je CV en/of motivatiebrief. Beantwoord de vragen in de volgende stap zo specifiek mogelijk en we nemen heel snel contact met je op. Hou je telefoon dus in de gaten!

Wij zijn zorgvuldig in het sollicitatieproces omdat we collega's zoeken voor lange termijn. Daarom is ons streven om binnen 10 dagen na je sollicitatie het proces te hebben afgerond.

Een integriteitcontrole via het waarschuwingsregister van de Stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Wij kijken uit naar je sollicitatie!