Preskoči do glavne vsebine

Medewerker Recovery/Koopjeshoek, IKEA Delft, 33 uur/week

Delft, Netherlands - Razišči lokacijo Kakovost in vitkost Polni delovni čas

Opis delovnega mesta

Als medewerker Recovery heb je de taak om retourartikelen van IKEA Delft een zo optimaal mogelijke tweede bestemming te geven. Je neemt artikelen in ontvangst en maakt deze weer geschikt voor verkoop. Tijdens dit proces bewaak je productkwaliteit, rapporteer je afwijkingen en doet aanbevelingen. Artikelen die verkocht gaan worden in de koopjeshoek presenteer je zo optimaal mogelijk aan onze klanten en je organiseert de verkoop ervan. Je bent medeverantwoordelijk voor de dagelijkse afdelingsadministratie en het samen met je collega's coördineren van de werkzaamheden.

Daarnaast ben je ook bezig met het her-verpakken van producten en het opbouwen van meubelen voor de verkoop. Je analyseert de oorzaken van frequent retour gebrachte artikelen en kunt deze informatie indien gewenst in ons computersysteem verwerken. Je hebt nauw contact met alle afdelingen in onze winkel en controleert en verwerkt alle afgeschreven producten. Verder verstrek je informatie over de producten en de verschillende services, zoals de matrasretourservice, aan klanten en verkoop je de producten in de koopjeshoek.

Wie ben jij?
Wil jij je inzetten om samen met ons team de retourstromen te optimaliseren en zo bij te dragen aan een beter milieu? Wij zoeken een parttime collega voor onze recovery afdeling, waar de koopjeshoek een onderdeel van is, die deze uitdaging met ons deelt.

BILLY, KIPPAN, KALLAX en IVAR…. Wie kent deze Zweedse iconen niet? We hebben een passie voor het leven thuis en voor mensen die met beide benen op de grond staan. Samen werken we aan een positieve, duurzame uitstraling van IKEA Delft.

Je bent:

 • Milieubewust en vindt het leuk om klantcontact te combineren met werk 'achter de schermen'.
 • Commercieel, hebt verkoopervaring en krijgt energie van contact met klanten.
 • Stressbestendig en je ervan bewust dat deze functie fysiek uitdagend kan zijn
 • Probleem oplossend: In staat om achterliggende oorzaken te achterhalen en betere werkmethodes te bedenken.
 • Een beslisser, die ervan houdt veel beslissingen op een werkdag te nemen.
 • Zelfstandig werker en stelt de juiste prioriteiten om op basis daarvan je werk in te delen en uit te voeren.
 • In staat op een goede proactieve manier feedback te geven aan je collega’s en manager.
 • Bekend met het werken met gangbare computersystemen (Excel).

Wat kun je van IKEA Delft verwachten?
Een kleine greep uit onze arbeidsvoorwaarden:

 • Contractduur van 1 jaar met de mogelijkheid tot verlenging en uitzicht op vast dienstverband
 • Bruto uurloon van 14.22 EUR
 • Extra toeslagen voor zon- en feestdagen én een 13e maand
 • 27 vakantiedagen (bij fulltime dienstverband) en reiskostenvergoeding
 • Pensioen regeling
 • 15% korting op je winkel aankopen, zodat je thuis ook het gevoel van een IKEA showroom kunt creëren.

Over IKEA
IKEA is wereldleider op het gebied van woninginrichting en is trots op haar waarden en Zweedse cultuur. Bij IKEA geloven we in de kracht van velen. We zijn samen beter en sterker. Wie we ook zijn, we creëren als één team, waarbij iedereen een gelijkwaardige rol speelt. Het is een plek waar elk individu wordt verwelkomd. Waar we elkaar ondersteunen om nieuwe uitdagingen aan te gaan, te leren en het goede voorbeeld te geven. Zodat we samen het beste uit ons werk kunnen halen.

Ontdek samen met ons de mogelijkheden voor een loopbaan in een inspirerende werkomgeving binnen een internationale context. Een plek waar ondernemende mensen de ruimte krijgen om te doen waar ze het beste in zijn. Er zijn volop mogelijkheden om samen te groeien.

Geïnteresseerd?
Solliciteer dan met motivatiebrief en CV via deze site.

Als onderdeel van de sollicitatieprocedure worden sollicitanten voor indiensttreding gecontroleerd bij het frauderegister detailhandel.

Heb je vragen over de functie? Neem dan contact op met Jordine via 015-2150774.

Bij IKEA staan klanten centraal. Onze klanten komen op diverse tijden, waaronder op de avonden, in de weekenden, op feestdagen en tijdens schoolvakanties. IKEA verwacht van jou dat jij er bent als onze klant er ook is, uiteraard in goed overleg.