Preskoči do glavne vsebine

Bijbaan IKEA Breda

Brigita, Provincie Noord-Brabant - Razišči lokacijo Prodaja in komerciala Skrajšan delovni čas

Opis delovnega mesta

WIE JE BENT

Ben jij op zoek naar een bijbaan voor langere tijd EN een leuke vakantiebaan waarbij je de hele zomervakantie kunt werken? Bij IKEA Breda zoeken we nieuwe collega’s voor de afdelingen Sales, Customer Relations en Logistiek. In de zomervakantie kun je alvast veel extra werken en ben je volledig flexibel beschikbaar (overdag en op de avonden, doordeweeks en in de weekenden). Na de zomervakantie ga je 12 uur per week werken (en ben je beschikbaar op de avonden en in de weekenden).

Goed om te weten: er gelden toeslagen op verschillende momenten in de vroege ochtend, avonden en het weekend, die op kunnen lopen tot 100%. Klinkt goed? Lees snel verder en reageer.

Naast dat je jezelf herkent in onze waarden, een passie hebt voor woninginrichting en staat te trappelen om jezelf en IKEA verder te ontwikkelen, voldoe je aan de volgende voorwaarden:
• Je bent de hele zomervakantie beschikbaar voor vakantiewerk (bij voorkeur de hele zomer maar in ieder geval van 26 juli t/m 05 september). Je bent in de zomer volledig flexibel inzetbaar (overdag en avonden, doordeweeks en in het weekend).
• Na de zomervakantie kan en wil je blijven werken voor 12 uur per week en ben je flexibel in te plannen op de avonden, zaterdagen en zondagen. Je kunt daarbij een vaste avond (maandag, dinsdag, woensdag of donderdag) blokken waarop je nooit zult worden ingepland.

Je bent voor langere tijd (minimaal 2 jaar) beschikbaar voor een bijbaan bij IKEA Breda
• Je bent minimaal 18 jaar oud.
• Je hebt een open houding en ook tijdens drukke momenten blijf jij altijd vriendelijk.
• Je beseft dat het werk fysiek vrij zwaar kan zijn en houdt van je handen uit de mouwen steken. 
• Je bent ondernemend, toont initiatief en pakt je verantwoordelijkheid, zowel naar je collega's als naar de klant.

WAT JE DAGELIJKSE WERKZAAMHEDEN ZULLEN ZIJN

Als medewerker van IKEA ben je verantwoordelijk voor de best mogelijke klantervaring, die je kan bieden. Elke afdeling heeft hiervoor zijn eigen werkzaamheden. Hieronder staat een korte uitleg per afdeling.

Sales: Je helpt de klanten hun aankoopbeslissingen zo goed mogelijk te maken. Je zorgt voor de juiste beprijzing, zodat de kanten zoveel mogelijk zelf de benodigde informatie over de producten kunnen vinden. Je benadert de klanten actief en houdt tussen de klantenvragen door, de afdeling netjes door de producten representatief te laten zien.

Logistiek: Ben jij een vroege vogel? Dan is Logistiek wat voor jou! Je zorgt ervoor dat de producten op de juiste manier bijgevuld worden; dit betekent netjes en veilig. Met name zal je dit fysieke klusje tussen 5:00/6:00 uur en 10:00 uur ‘s ochtends doen. Je werkt in een stevig tempo en zorgt ervoor dat de winkel klaar is om de klanten te begroeten. Als je in de middag/avond werkt, zal je bezig zijn met het verzamelen van de bestelde orders van onze klanten. Na 21:00 uur zal je helpen met de voorbereiding van het vulproces wat de volgende ochtend om 5 of 6 uur weer begint. Het hebben van een vervoersmiddel (fiets/auto) is een pre voor deze afdeling; het openbaar vervoer naar IKEA Breda rijdt nog niet op dit vroege tijdstip.

Customer Relations: Jij werkt aan een optimale service voor de klant. Dit doe je op verschillende gebieden in de winkel; zo kun je bijvoorbeeld werken bij de kassa, op het buitenterrein (het verzamelen van de karren) of bijvoorbeeld het aanvullen van de shoppingtools (zoals gele tassen en meetlintjes), zodat de klant deze kan gebruiken tijdens een prettige winkelervaring.Wij zijn wereldleider op het gebied van woninginrichting en zijn trots op onze waarden en Zweedse cultuur. IKEA is wereldleider op het gebied van woninginrichting en is trots op haar waarden en Zweedse cultuur. Bij IKEA werken enthousiaste collega’s die elke dag samen hard werken om hun klanten te verrassen en inspireren. Dit doen we door een uniek assortiment woninginrichtingsproducten aan te bieden die voor veel mensen betaalbaar zijn.

Bij IKEA Breda combineren we onze Zweedse cultuur met Brabantse gastvrijheid. Met 450 collega’s zorgen wij ervoor dat onze klanten keer op keer kunnen vertrouwen op IKEA en graag bij ons terugkomen. Dit doen we al sinds 2003!

WAT VERDER BELANGRIJK IS

Als je in deze rol bij ons aan de slag gaat dan kan je o.a. het volgende van ons verwachten:

- We bieden door onze toeslagen op bepaalde uren gedurende de hele week een heel aantrekkelijk salaris. Als je 21 jaar of ouder bent, verdien je per uur €10.89. Op doordeweekse avonden na 19 uur is je uurloon door de geldende toeslag €16.33 en op de zaterdagavond na 19 uur en de gehele zondag wordt dit zelfs €21.78. (Deze bedragen zijn bruto per uur)
- 8% vakantiegeld in mei
- Een 13e maand in december
- 15% personeelskorting (na doorlopen van proeftijd) bij alle IKEA-winkels in Nederland
- Een rooster via de app 4 weken van tevoren
- Volledige vergoeding voor reizen met het OV tijdens het woon-werk verkeer
- Een leuke, uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid
- Veel doorgroeimogelijkheden
- Een gezellig team met leuke collega’s
- Een informele en open werksfeer waar jouw ontwikkeling telt!

Om te ontdekken wat de collega’s van IKEA drijft; klik op de link UPPDRAG bovenaan de pagina (naast het IKEA logo).

Ben je enthousiast geworden en zie jij jezelf in een van deze rollen? Fantastisch! Upload je CV en vul het vragenformulier wat bij deze vacature hoort in. Hierin staan o.a. vragen over de weken, dagen en tijden waarop je kan werken. En willen we graag wat meer weten over je motivatie om te werken bij IKEA Breda.

Wil je graag in contact komen met een van je toekomstige collega's zodat je vragen beantwoordt kunnen worden?! Stuur dan gerust een whatsappje naar de recruiter van Breda (06-58997211) voor meer informatie over alles wat met de vacature te maken heeft!

Wij kijken uit naar je sollicitatie!